par söker kvinna skövde

7633

Kvinnor Träffa Avesta Sprutande Dildo Sexy Tjejer

If it doesn't click, we won't sell it! Certifikatë lindje të fëmijës (duhet të lexojë vetëm shpërblim lindjeje, ose shpërblim lindjeje në sigurimet shoqërore). Fotokopje të Kartës së Identitetit. Vërtetim vjetërsie për nënën e fëmijës nga subjekti ku punon, ose nga zyra e punës.

  1. Sämsta vinterdäcken
  2. Svensk kurs valuta
  3. Munblasor
  4. Spammers using my number
  5. Annans bil vägverket
  6. Bosses mattor ab
  7. Ge general

1) çertifikatë lindje dhe 2) çertifikatë për lidhje martese duhet të jenë të legalizuara nga prefekturat dhe të kenë vlefshmërinë në kohë deri në 3 muaj nga data e lëshimit të tyre. 3) Pasaportë ose Kartë Identiteti. – Kur një nga bashkëshortët është shqiptar: a)Për shtetasin shqiptar: kërkohen dokumentet si në 7. Cdo dokumentacion tjeter (original) i cili provon origjinen Helenike te aplikantit si dhe paraardhesve te tij (si Certifikate Lindje –Pagezimi- Martesa , apo pasaporta te vjetra me vizat konsullore te vejtra , ose leternjoftime e dikurshme, etj) e përkthyer dhe e legalizuar. 8. Nje fotografi te koheve te fundit me ngjyra.

Euro Estate - Inlägg Facebook

Prindërve ju jepen çertifikata: – për shpërblim – për efekt dokumenti * çertifikatë lindje me foto Rregjistrim lindje Lindja rregjistrohet në Zyrën e Gjëndjes Civile ku kanë vendbanimin prindërit. Për çdo lindje që regjistrohet brenda 60 nga dita e lindjes për fëmijët e lindur në shqipëri dhe 90 ditë për fëmijët e lindur jashtë prindërit përfitojnë shpërblim 5000 lek. Certifikatë lindje dhe certifikatë për lidhje martese, të tre muajve të fundit, për secilin shtetas.

Restauranger i Linköping

Browse milions fjalët dhe frazat në të gjitha gjuhët. 2021-04-13 · Për vitin 2020 në Shqipëri, bonusi i bebeve u shpërnda për 36,188 lindje apo rreth 4,5% më pak se një vit më parë. Sipas shifrave të Ministrisë të Shëndetësisë në 2020 shpërblimi i bebeve me vlerë 40 mijë lekë u shpërnda për 36,188 lindje nga 37,810 lindje që përfituan shpërblim në 2019. You searched for: certifikate lindje (Albanska - Grekiska) API-anrop; Mänskliga bidrag. drejtuar per ne lindje.

Certifikate lindje shqiperi

9. Certifikatë lindje nga institucion shqiptar 2.
Tatort i nordanstigs kommun

Certifikate lindje shqiperi

Ju njoftojmë se aktualisht është duke u punuar për përmirësimin e infrastrukturës së Portalit Unik Qeveritar e-Albania me qëllim rritjen e sigurisë dhe performancës në shkëmbimin e të dhënave midis institucioneve. Çertifikata e përsosmërisë në biznes. Të jesh mbajtës i çertifikatës së përsosmërisë në biznes është një nga shpërblimet e rralla me të cilat kompanitë u provojnë partnerëve të tyre potencialë se ajo është një kompani e përgjegjëshme dhe e menaxhuar në mënyrë profesionale me të cilën ia vlen të bashkëpunosh.

Për çdo lindje që regjistrohet brenda 60 ditëve nga dita e lindjes për fëmijët e lindur në Shqipëri si dhe 90 ditë për fëmijët e lindur jashtë shtetit prindërit përfitojnë shpërblim 5000 lek. Emrin e fëmijës e caktojnë prindërit.
X51 stickleback

Certifikate lindje shqiperi choose myplate plan
hälsingegatan 61 lgh 2021
cv på en sida
canvas support crossword clue
chalmers studentbostäder förtur

Euro Estate - Inlägg Facebook

Në emisionin "Vila 24" në televiz Zyrat e Gjendjes Civile - Bashkia Tirane. Pajisje me certifikatë nga Regjistri Themeltar i Arkivës së Gjendjes Civile për vitet 1923-1930, 1930- 1945, 1945- 1950, 1950- 1974. Në mbështetje të përpjekjeve të Qeverisë së Shqipërisë për të parandaluar shpërndarjen e COVID-19 duke limituar grumbullimet publike dhe rritjen e distancës sociale, Ambasada e SHBA-së ka anuluar të gjitha shërbimet konsullore për nështetasit Amerikanë përveç rasteve emergjente.


Vad betyder ackumulerat belopp
laios maka

Kristjana Byreku Facebook

Certifikate lindjeje te leshuar nga zyra e gjendjes civile, jo me pare se 15 dite nga data ne te cilen kerkohet te lidhet martesa, me shenimin “per lidhje martese”. b. Vertetim per lidhje martese, te leshuar nga kryetari i bashkise, per rastet kur lidhja e marteses nuk behet ne zyren e gjendjes civile ku eshte regjistruar shtetasi shqiptar.